HomeProduseContactGalerie foto - plasticGalerie foto - hartie
Produse si servicii
Pungi/saci plastic
Accesorii pungi
Pungi ceai si cafea
Pungi cu baza ovala, cu inchidere cu ZIP
Pungi hartie/OPP, cu burduf
Pungi cafea, cu supapa
Boxpouch - Pungi cu baza dreptunghiulara, fara supapa
Boxpouch - Pungi baza dreptunghiulara, cu supapa
Alte pungi cu baza ovala si inchidere cu ZIP
Masini de ambalat

Pungi ceai si cafea

Pungile speciale sunt confectionate din straturi de folie laminate ceea ce le confera calitatea de a fi foarte bune izolatoare impotriva umezelii sau actiunii oxigenului din mediului ambiant. Utile la ambalarea produselor ce necesita protectie contra umezelii si permeabilitate impotriva actiunii oxigenului. Asigura o conservare indelungata si pastrarea caracteristicilor organoleptice nealterate a produselor ambalate. 

 
Domeniile de aplicabilitate: industria alimentara, produse farmaceutice/ plafar, cercetare si conservare de probe etc.
 
Sunt disponibile in mai multe variante.
 
 
Pungi speciale cu inchidere cu fermoar ZIP

Acest tip de pungi sunt prevazute cu sistem de inchidere cu fermoar ZIP. Dupa introducerea produsului si imbinarea sinelor prin presarea intre degete pungile pot fi sigilate suplimentar fiind prevazute cu o banda de lipire permanenta, utilizatorul final avand astfel garantia ca produsul achizitionat este intact. Pungile sunt prevazute cu o linie preperforata de desprindere facila,  ce permite indepartarea bucatii -sigiliu din punga  si accesul la sistemul resigilabil cu fermoar ZIP. Datorita sistemului cu fermoar ZIP utilizatorul are posibilitatea de a deschide/ inchide punga in mod repetat.
Pentru o mai buna manevrabilitate la ambalare si utilizare baza pungilor este confectionata cu colturile rotunjite.
 
 
 
 


Pungi de hartie/OPP, cu burduf

Acest tip de pungi sunt ideale la ambalarea produselor tip plafar (ceaiuri, div. plante, etc). Acest tip de pungi sunt astfel confectionate incat isi pastreaza forma stabila pe blatul de lucru, chiar inainte de a fi umplute. Astfel umplerea poate fi facuta foarte usor. Sunt confectionate din 3 straturi de diverse materiale ce le confera acestor pungi o rezistenta mecanica ridicata, protectie contra grasimilor si pastrarea perfecta a aromelor produsului ambalat ( ceai, cafea, condimente/ mirodenii). Sunt disponibile in 5 culori, mate, elegante sau din hartie kraft maro. Sunt disponibile in varianta complet opaca sau cu fereastra.
 
      
 
 
  

Pungi pentru cafea, cu supapa de protectie arome

Sunt pungi speciale dedicate exclusiv ambalarii de cafea si care sunt prevazute cu un ventil de protectie/ pastrare indelungata
a aromei.